Baby meninggal semasa lahir

Assalamualaikum. Nk tya ada tak ibu² kt sini yg kematian baby semasa lahir. Boleh kongsi kes ibu². Moga jd semangat utk sy. Sy selamat bersalin 10 hari dah tp baby tak dpt diselamatkan pd hr bersalin. Punca Baby sy mkn tahi dlm perut. Sepatutnya due sy 3/10/24 ni. #alhamdulillah #kongsiCerita #anakke4

4 Các câu trả lời

sy masa ank sulong..bb xde prob..sihat semua..masa bersalin pun xde prob..masa meneran tu masih ada heartbeat tp bile kuar bb flat..Doc pakar ckp kes sy sgt jarang berlaku..sbb bkn lemas.. lewat kuar ke ape.mgkin kt situ je perjanjian bb dgn pencipta.Bb awk makan najis masa nk bersalin ke.. semoga Allah bg kekuatan pd awk..sy fhm satu kehilangan tu sgt hebat

6d trước

Innalillahiwainnailaihirojiun. Takziah sis. Kan kita redha shj apa yg Allah takdirkan. Hospital X pasti anak saya mkn najis tu bila. Sy X rasa baby gerak dlm 2 jam sblm bersalin. Hanya rs contraction shj. Mgkin ms tu dia dah lemas.

Wsalam puan. Salam takziah. Harap puan tabah menjalani pantang tanpa baby. Walaupun saya tak pernah merasainya. Saya rasa yg pernah menjadi ibu mahupun bakal ibu semua mengetahui peritnya kehilangan anak. Boleh puan cerita pengalaman puan mcm mana baby boleh makan najis dlm perut? Kalau ikut belum sampai due date.

6d trước

Tq sis. Tak tahu. Hospital pon x blh bg jawapan

sama due date dg sy..sy bsalin awal 13/9 sbb baby songsang & air ketuban sikit..semoga awak terus kuat..mungkin Allah nk bg sesuatu yg lebih baik..

6d trước

In syaa Allah. Aamiinyra. Tq sis. Moga baby awk membesar dgn sihat

Samala due kita sis , Tapi saa belum brnk lg. Salam takziah sis .

6d trước

Tq sis. Moga Allah mudahkan segala urusan awk, baby, n fmly