Botol ppsu

Assalamualaikum. Nk tanya botol ppsu yg Avent tu tahan berapa lama ye? Cepat pecah tak? ppsu ni utk apa ye? Baby dh 8 bulan baru nk try guna ppsu tp xtau fungsi. Tq

2 Các câu trả lời

botol susu jenis PP - jangkahayat 6 bulan botol susu jenis PPSU - jangkahayat 1 tahun kalau kerap pakai sterilizer, jangkahayat botol tu jadi makin pendek.

8mo trước

kalau rebus botol, takde masalah. yang selalu pakai mesin sterilizer letrik, yang tu boleh pendekkan jangkahayat botol. contoh botol PP tahan 6 bulan, tapi kalau selalu sterilize, by 5 bulan dah kena tukar botol.

ppsu tak silap setahun lebih, nak yg takda had pemakaian pakai kaca. tp tula berat pulak