AIR KETUBAN KURANG

Assalamualaikum nak tnya. Sy scan time 29 weeks air ketuban ada 15 cm. Semalam scan 34 weeks air ketuban ada 9cm. (scan dekat sonobee je)#pleasehelp Kena jumpa doktor atau tunggu je next checkup lagi 2 weeks? Sy tak rasa ada leaking melainkan time keputihan tu ada keluar air sekali.

2 Các câu trả lời

Saya masa 34 week air ketuban 14 pastu masa 36 week air ketuban jadi 8 doc ckp ok lagi tp masa 37week baby tk brapa aktif gerakan saya pergi hospital trus doc ckp air ketuban dh tkde sbb tu baby kurang gerak trus saya emergency czer hari yg sama.. ni pengalaman saya 2 minggu lepas bsalin

Try minum air tembikai

1y trước

ha dari segi pemakanan sniri sy ada mnum jugak air kelapa dan mkn tembikai. cuma nk tau perlu jmpe doktor atau tak? atau tggu next checkup 2 weeks lgi 😅