Keputihan

Assalamualaikum nak tnya dkt sis2 yg ada pengalaman keputihan..mcm mna nk menyelesaikan mslah kputihan ni..n nk thu smkin hri mmg smkin byk ke kputihan 😭dlu jrg2 je ada..skrg sllu kluar..stress🥲spe ad mslh yg sma mcm sy.. #24week

2 Các câu trả lời

kena ubah pemakanan. bykkan air putih, kurangkan air manis/makanan viral, makan buah berserat & boleh makan yoghurt juga. kawan baik keputihan ni gula, so kalau boleh kurangkan gula mmg boleh kurangkan. tp kalau dah berbau & bertukar warna, pergi klinik minta ubat dgn doktor.

Refer pd dktr..dktr akn bg ubat keputihan utk mummy preggy