KEPUTIHAN WARNA PUTIH SUSU

Assalamualaikum. Nak tanya.awal² pregnant mmg ada keputihan banyak ke. Like keputihan yg warna putih susu tu. Maaf sya first mom jdi xtahu. ##seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kena tanya kt doc kot sis, sbb dok baca2 dlm ni mcm2 kes . Masa sy dlu mmg takde keputihan awal2 mengandung. Kalau skrang makan manis bru ada keputihan. So sy cuba elak la..

Tak sure bg moms yg lain tpi untuk saya ya. Da keputihan.. Awal2 risau gak sbb bnyk keputihan eh bila check mengandung rupanya😅