Pemakanan selepas cezer

Assalamualaikum nak tanya sya bersalin cezer blh x mkn jagung... Mak mertua kta mkn jagung takut bernanah dlm perut... Padahal kita blh ja mkn klau rasa gatal stop mkn... #ingintahu., ank pertama cezer jgk lps pantang sya blh mkn ja ap yg sya nk... Susah ddk dgn org tua nie

2 Các câu trả lời

selagi xde alergik dgn apa2 makanan. boleh je utk mkn awak. nk cepat luka sembuh byk kn makan mknn berprotein spt ayam/ikan/telur.

makan jela awak. biasa la tu orang tua kadang pelik pelik je diorang punya pantang