kira pergerakan bayi dalam perut

Assalamualaikum, nak tanya.. saya first mom.. sekarang 22 minggu 6 hari.. kira pergerakan bayi start 28 minggu ya? so sekarang kalau dari pagi hingga pukul 1 petang ni, dia belum tendang, tak perlu risau ya? ada gerak sikit tadi pagi, tapi sekejap dan lembut je gerak.. saya banyak nangis kebelakangan ni, sebab jauh dengan suami.. jadi risau pula bila bayi kurang gerak

2 Các câu trả lời

sis kita sama! nangis sebab jauh dengan suami.. saya dan suami baru start LDR.. cumanya kita kena jaga emosi ya! keep strong sis 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 .. kalau rasa kurang gerak cuba try makan coklat ke manis2 ke..

11mo trước

saya ldr dengan husb 5y ..

nk tick dlm buku pink tu start 28w. klu below 28w tu just make sure ada rasa gerakan . emosi kena jaga..

11mo trước

oh baik, terima kasih banyak ya..