Normal ke baby berak sekali

Assalamualaikum.. Nak tanya, normal ke baby 17 hari berak sekali je.. Sebelum ni baby berak banyak.. Tapi harini baby berak sekali je, yang selebih baby banyak kencing

1 Trả lời

wsalam. baby sy poo sehari sekali sahaja. jarang sekali poo byk kali unless perut dia x selesa.

1y trước

dh nk masuk 11bln. masa sy dlm pantang pun bby poo sehari sekali saja.kdg 2 hari sekali. Sy refer dktr, and it's normal. dia mcmni, as long as bby ada poo, it's okay. melainkan bby tak poo more than a week.