gerakan baby

Assalamualaikum. nak tanya, normal kah gerakan baby cukup 10 kali ni last dah nak dekat2 pukul 9. saya haritu warded hospital elok je gerak baby pukul 5 dah cukup. ni pukul 5 masih 4 kali gerak yang kuat. huhu. risau pulak rasa 😅. btw ni anak ke 3 due InshaAllah bulan 6. gerak baby ni nak kira setiap berapa minit. misi pesan kat saya setiap 30 minit. sebab anak saya ni jenis subuh2 banyak gerak dan maalm2.

2 Các câu trả lời

kalau rasa lain dari biasa, and instinct sis says something is wrong, pergi je PAC minta check. better safe than sorry.

as long as cukup sblm pkul 9pm. ikut pesan misi, kiraan tiap 30 minit mula dari 9am