Makan untuk baby setahun lebih

Assalamualaikum. Nak tanya macamana nak bagi anak makan tanpa main2 ye? Lepastu mcmana nak bagi dy suka makan nasi sbb kalau makan nasi sekarang skit je..

1 Trả lời

bagi makan dengan suasana lain. mcm kat depan rumah. bg dia tengok kereta lalu sambil makan. anak saya pun setahun 1 bulan. susah sgt nak bg makan. berat menurun sampai line kuning. skg tgh berusaha nak naikkan berat dia ni. mcm2 resepi da try. tp alhamdulillah ada nampak perningkatan dari 7.3kg, skg 8.2kg