Spotting??

Assalamualaikum nak tanya lambat 12 hari lepas tu spotting normal ke? Risau sbb nak ikutkan tarikh period 12/10 cycle 33

5 Các câu trả lời

hi awak, if upt positif. berlaku spotting adalah tak normal. hanya doctor boleh diagnosis awak dn baby okay atau tak. kena pergi check utk pastikan kandungan awak dlm rahim. setiap mommy tak sama. tak semestinya dekat mommy tu okay, dekat kita akan okay. boleh baca posting dr page doctor imelda balchin dkt fb dan tiktok doctor irma. both ada share.

Waalaikumsalam, dh check upt, jika positive. Itu tndanya implantation spotting. Selalu sikit n slma 2-3hari.

2y trước

hi awak. hanya doctor boleh inform spotting / bleeding awak normal atau tak ya. please minta advise dr doctor. bukan dgn tnya dlm sosial media awak. sebenarnya normal pregnancy xberlaku apa2 spotting or bleeding. setiap mommy xsama. contoh mommy ni berlaku spotting tapi baby dia okay, tak semestinya dekat kita akan berlaku benda yg sama. boleh follow page fb doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share. boleh follow tiktok doctor irma. doctor ada share.

takot ade spotting

ada test upt?

dah, tapi samar2

2y trước

Klau samar2 in sha Allah ad sis. Nnt test blk lg 1-2mnggu. Upt akn mnjd lg terang.