Ingin tahu kalau baru 2bulan keguguran

Assalamualaikum nak tanya kpd ibu2 semua...Saya pernah keguguran bln 10/22 Dan skrang tgh mengandung semula blj ln 1/23...ada risiko x ibu2...lg 1 16/1 nie kne check up semula dkt hsptal sbb msa keguguran dlu doc ade amek sample sikit dkt uri..mngkin results 16/1 keluar ....tkut kena marah dgn doc#ingintahu

2 Các câu trả lời

sy pernah keguguran 3 thn lps, skrg dpt tau pgnt je sy mkn asid folik dan ubat kuatkan rahim. Alhamdulillah 5w dah. 13 thn ttc doakan kandungan sy sihat ye..sy doakan awk jgk aaminn

risiko utk gugur 2nd time sgt tinggi. so jgn buat kerja berat. byk kn bedrest. krg kn jalan. jgn bersama sampai habis 1st trim. mkn folic asid. kalau ade bleeding terus pg emergency.

2y trước

hmm...risau juga😰sbb kje ada Masa jln ada Masa duduk...sbb kje office😭