pregnancy test

Assalamualaikum ,nak tanya jika 1line samar-samar adakah sudah hamil atau sebaliknya ? terima kasih 🌸

pregnancy test
4 Các câu trả lời

Boleh try upt lain mcm dip&tell guardian. Sbb upt mcm ni slalu ralat. Ataupun bleh try slps seminggu. Apa² pun semoga ada rezeki ❤️

Tunggu smngu dua lps tu check blk..sy nmpk mcm dh double line cuma samar samar..mungkin masih bru lagi

Kalau samar baru lgi tu. Cuba test selepas seminggu biasa akan naik doube line terang

waalaykumussalam. janji ada line berwarna, positif dah tu. tahniah awak 💜