threatened miscarriage

assalamualaikum nak tanya boleh ke kalau lepas bleeding and threatened miscarriage kita drive kereta nak pergi kerja ? lebih kurang 40km rumah ke pejabat 😄

5 Các câu trả lời

sy haritu mak sy drivekan gi keje. tpi dalam jam 9.30 sy tak tahan terus balik rumah sebab rasa mcm senggugut. janin turun 3.30 ptg hari yg sama. menyesal tak rehat betul2 even dah dpt warning threatened miscarriage

puan kena bnyk bedrest . kalu terpaksa drive g keja, drive slowly especially jalan berlubang or berbonggol.. kalu kt tempat keja, ada masa, pegi baring kt surau ke

xboleh. high risk utk bleeding blik.

awk… mntak mc awk…

please bed rest...