DIRGAHAYU CONFINEMENT

Assalamualaikum. Nak tanya, ada sesiapa pernah ambil servis CL berpantang dari Dirgahayu Confinement? Please share experience korang…

1 Trả lời

Ni experience kawan. Dduk negeri 9. Dia contact DCC ni pastu DCC hantar agent dia y ada di area negeri 9. kira dpt org tempatan sana. Kwn ambik pakej 3 jam. Tengok pada pakej berapa kali dpt sauna bagai. Kwn ckp urutan best. Pastu dh siap urut klu dpt plan ada sauna dia pasang sauna. Lps tu dia masakkn lauk pantang ikut apa bahan y kita sediakn. lps masak dia mnta izin balik. kwn ckp membantu dan agent dia dpt pun ramah