Pampers untuk newborn

Assalamualaikum nak mtk pendapat momies yang ada pengalaman saya kurang berkemampuan jd plan nk pakaikan baby pampers jenama giant yang plastik hijau tu tp kawan ada yang bgithu tak elok sbb bahagian luar pampers giant tu plastik tkt celah kangkang baby melecet boleh tak momies suggestkan okey ke tak kalau tak okey saya suruh husb beli pampers yang jenama mahal sikit kalau okey takde prob saya pakai dlu yang jenama tu ada rezeki lebih baru tukar yang lain mtk tlg sgt ii ye momies

14 Các câu trả lời

dr awk bli dkt giant .baik awk bli kt tt.. tt pon murah yg jenama lovia ke ape ntah tu..mmg jimat.. boleh try dlu sis..

2y trước

Tq for info momies ❤️

momo house dkt shoppe . nb pnya pampers baru rm12 ada 30pcs ke 35 pcs xingt plak

pampers jenama genki sis elok jgk mampu milikk

2y trước

Tq ii❤️

kat shopee momo house punya murah sis

2y trước

Tq momies☺️