Nipple cream

Assalamualaikum n hai semua ibu2. Saya nak tanya ibu2, boleh ke share sikit apa nipple cream yang berkesan dan sesuai untuk baby? Tak tahan sangat pedih ni. Dulu fikir cream ni, dah sapu, lps tu menyusukan anak, mesti masuk mulut anak, jadi mmg xnak ambik. Tapi, dah tak boleh nak control sakit dia.. mohon ibu2 boleh share sikit berkaitan nipple cream mana yg ibu guna dan kelebihan dia.. berkesan ke tak? Tq ibu2#advicepls #firsttimemom #firstbaby #bantusharing

16 Các câu trả lời

Recommend medela purelan juga, selamat untuk baby dan best sgt utk puting pedih2 ni

sy guna brand lansinoh. sehari je puting melecet baik terus pastu tak sakit dah

2y trước

brand lain pun ok jgk.

berapa lama ye pakai cream ni? sempat tak habis 1 tube tu?

2y trước

ooo.. baby akan pandai sendiri nanti ea? ke atas baby jugak?

Sye pakai nipple cream jenama medela. Berkesan

sudo cream. beli kat farmasi @ shoppee

2y trước

sudo cream tu boleh sapu dkt nipple jugak ye? ingatkan sapu utk nappy rash (punggung baby je)

Boleh try ni beli kat shopee

2y trước

Okay sis ☺️👍🏻