Tukar Susu FM tapi baby tolak susu yang baru,berapa hari perlu kita tunggu untuk melihat kesesuaian

Assalamualaikum mummy semua,baby saya sudah 6 bulan 22 Hari dan telah melepasi fasa colic,sebelum ni dokte pakar kesan baby saya ni baby colic jadi beliau sarankan susu Frisolac Ar. Memandangkan baby dah melepasi fasa colic dan kos susu pon agak mahal saya tukar kepada Lectogen tapi baby macam tak suka. Soalan saya adakah saya perlu tunggu beberapa hari lagi untuk tengok penerimaan susu baru ni atau kena try susu lain,hari ini hari kedua try susu lactogen. saya first time bagi fm tiada pengalaman mohon ibu yang berpengalaman membantu saya. Sekian

1 Trả lời