Keputihan atau apa ya ?

Assalamualaikum mummy semua . Nak tnya ni keputihan atau apa ya ? Sya preg 12w dalam smggu mesti ada . Gbs ka? Maaflah #firstbaby #pleasehelp

Keputihan atau apa ya ?
4 Các câu trả lời

Kne ambil sample dulu sy ad mcm ni x gatal lg. bila check yeast infection. Selalu yeast infection gatal, tp sy punya tk gatal.

Pergi klinik bagitahu nanti dia bagi ubat insert. Saya guna sekali alhamdullilah sekarang okay

boleh rujuk klinik mntk check. sbb gbs hanya boleh confirm lps klinik ambik sample dr miss v

Saya pernah keluar macam nie tapi kaler kuning..jangkitan kuman,dapat ubat insert