Sleep Regression

Hi assalamualaikum mummy! Saya nk tnya disini sesiapa ada experience handle anak masuk fasa ke sleep regression. Anak saya sejak masuk umur 4 bulan kurang tido siang. Dlm satu sesi pling lama pun 30/40 minit je..berapa lama selalunya fasa ni akan berakhir? #firstbaby #seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam, pernah mengalami dan masih lagi mengalami🙋🏻‍♀️ anak dah 1year++. Sleep regression ni bila bila boleh jadi. Selalunya ambil masa less than a week untuk anak saya. Saya sharekan reference link saya😊 I got to learn and gained new info on this page. https://www.whattoexpect.com/first-year/sleep/sleep-regression/

1y trước

Sama-sama. Saya memang follow tips dalam page tu. Be strong mommy 💪InshaAllah you can do it

Saya sis astaga rasa macam tunggang langgang timing tidurnya , dengan mengempeng lagi sebab ada baca sampai 6 minggu paling lama untuk fasa sleep regression

1y trước

Seminggu rasa dh lama beno. Sabar jela sis 🥲