Kanak kanak setahun susah tidur malam

Assalamualaikum mummies Ada tak yang biasa alami seprti saya. Sebelum ni anak saya tidur malam okay . Ikot rutin tidur je..setiap jam 8pm keatas msti dia akan tidur ..tapi lately ni dia susah nak tidur awal ikut rutin tidur dia dulu ..skrg pukul 12am baru nak tidur .kadang tu sia dah letih sangat tapi ditahannya mata diaa ..mintak mummies yg pernah jadi macam ni share tips ples..#firstmom #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #newmom

3 Các câu trả lời

Waalaikumussalam wbt Anak2 saya pon jenis tidur awal Jam 9 masuk bilik tutup lampu Tidur Anak lelaki saya kadang bila dia tidur petang malam dia akan tidur lewat sikit tapi saya tak layan Tutup memang dah tutup dia nak main ka apa di main sorang2 dalam gelap tu pastu dia tertidur sendiri… Macam tu la selalunya

5mo trước

dah try mcm ni tp ttap sama ..menangis ja diaa..

Sleep regression ni. Mungkin anak overtired. Kena fix balik rutin

5mo trước

fix mcm mna tu?