Tidurkan bayi

Assalamualaikum mummies. Saya nk tnya di sini ada ke yg tidurkan anak guna buai pada siang hari saja, bila malam tidur bawah. Blh tak kongsikan tips dan caranya. #firstmom #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

ini cara sy utk waktu malam. bg bby tidur dlm buai dlu, bila dh lena sy angkat bawa tidur bawah. klu terjaga, just tepuk2 slow smpai dia lena. bila hantar pengasuh pun sama. pagi berbuai, malam auto tidur bawah.

1y trước

sama sis . saya pun buat macam tuh