Ingin luahkan perasaan

Assalamualaikum mummies.. Ada tak korang kat sini yang ada mak mentua jenis suka hisap puting kosong atau puting botol anak sebelum bgi anak hisap puting tu.. Saya geram betullah.. Tegur suami, tapi suami ckp yela mty dia bgithu.. Tpi mak mntua saya buat lgi.. Kdang naik menyirap tau bila tgk puting tu ada kesan gincu mak mentua.. Lepastu mak mebtua terus sumbat dalam mulut anak saya.. Harituh dh tegur jangan letak bedak kat muka atau badan.. Baby masih kecik.. Dia terasa.. Muka dia lain.. Ni nak tegur lagi sekali rasa berdosa pulak.. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

baik tegur sis.sebenarnya x elok pun care dia wt camtu sbb kuman dari mulut die blh berpindah pd bb.mulut la plg bnyk pembiakkan kuman.dia wt camtu bukan makin bersih puting tu..lg tercemar adalah

Bodohnya . Kalau anak u kena infection apa2 , dia blh bt apa utk sembuhkan ? Lawan sis lawan ! I cannot brain la mentua jenis mcm tu