Najis Baby.

Assalamualaikum Mommy. Maaf gambar tidak menyenangkan. Sy 1st mom, takda pengalaman sgt tentang ni, anak sy berak najis mcm ni normal ka atau sembelit? Ni dah susu formula ke-3 (Dupro) Lactogen - DucthBaby dia x ngam muntah / berkahak. Dah survey susu formula lain tapi harga nya sangat sy tak mampu.😔Sy Tak dpt bg full BF, susu badan tak banyak baby sllu nngis lapar😭 tpksa toppup susu formula. #Anak22Hari. #Bfsikitja.SusuBadanXbanyak.😔

Najis Baby.
3 Các câu trả lời

lepas bersalin hritu, baby sya isap je susu wpon xder susu kuar lagi. sya pon first mom, anak sya tetap isap puting, pastu misi ajar sya buat marmet. rupanya ada je susu. cuma xbnyak cukup tuk baby btul2 newborn...sya pon cmpur susu fm dgn df, sbb hritu kuning. tpi alhamdulillah kuning ok, anak sya boleh isap dua2 puting btol dgn puting sya. n susu lama2 bertmbah bnyak. kena sllu bgi anak isap puting bgi rangsang susu kluar tu je