NYERI BAHAGIAN KEMALUAN

Assalamualaikum mommy/bakal mommy semua. skrg sy 31 minggu 3 hari .. semalam sy bnyk sgt berjalan kaki sbb cari kucing hilang.. wktu mlm nk tidur tu sy rse nyeri bahgian kmaluan .. pagi pun ad rsa ngilu juga.. sy jdi takut effect berjlan bnyk ke mcm mana. sy nk tanya jgk mommy2 yg berpengalaman kalau berjln bnyk effect air ketuban pecah keluar sikit2 tak air ketuban.. sy takut sbb ni ank first.. #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

sbb penat tu. sbb byk berjalan. to org ckp byk berjalan elok memudahkan bersalin.