Result minum air gula ?

Assalamualaikum mommy2x sekalian...pg td sy minum air gula... (6.8). Pastu sy breakfast...then tggu lg amik darah utk result...memandangkn result kk 2weeks baru kluar...so, sy check laa bacaan gula sndri...tggi sngt result ni... ada x apa2x yg bleh sy amalkn tuk cantikkn bacaan gula ni ??

Result minum air gula ?
29 Các câu trả lời

Masa ambil darah kali kedua tu sis ada makan ke? Maksud sy dlm masa 2jam tunggu ambil darah kali kedua?

5y trước

Ye... sy mkn nasi goreng ngn milo suam...

Tak boleh makan minum selagi tak ambil darah utk kali kedua puan..

Peliklahhh. Nurse tu x pesan ke jgn makan apa2 selama 2 jam lepas minum air gula

5y trước

Sepatutnya mcm tu. Awak kene puasa start 10 mlm smpai darah pertama diambil. Lepastu minum air gula. Tggu 2 jam. Ambik darah kali ke2. Bru awak boleh makan n minum. Air masak pun x boleh minum masa tu

Yang ni kandungan masuk brpe minggu ye sis? Sy belum lg kne minum air gula

5y trước

14 minggu dah ni...huhu...good luck ye sis...

Sepatutnya xbole mkn apa2 masa tggu dua jam tu. Nurse xda bgtau ke?

Tinggi sgt ni..😱 mkn ape sis? Ada minum air manis x??

5y trước

Nasi goreng... haa...minum milo suam...hukhuk

Harap2x laa xberpnjangn mcm ni...risau kita 😔

sis minum min kaffe utk mngurng kn gla

5y trước

Boleh kh minum min kaffe time pregnant?

Amalkan sup lobk putih