Positif ke negatif?

Assalamualaikum mommy2...tolong tengok kn test upt saya ni..positif ke negatif?bangun tdur ni saya terus test..keluar macam ni bawah 10 minit.

Positif ke negatif?
10 Các câu trả lời

waalaikumsalam .. inshaaAllah .. positif tu .. tahniah .. jaga diri baik2... seminggu 2 nnti check lagi ye

Da nmpk sikit yg stu garis tu sis tggu 1/2 mggu lgi bru test lgi ye.. Apa2pn tahniah sis moga da rezeki..

4y trước

amin..tq.doakan saya ya sis..semoga ada rezeki kali ni

Nampak macam positif. Nak lebih pasti, test upt 1 atau 2 minggu lagi

Sis kena check semula dalam 3-4hari,mesti akan naik pekat lagi..

salam smua..nak tanya law mcm ni..positif ke negatif ka

insyaAllah positif tu sis. cuba test dlm 4 5 hari lg.

ni yg clear..gmbr yg td x clear sangat

ada nampak. tke cre dear!

cmna buat jdi warna tu😅

ade nampak tp kabur