Susu bebelac

Assalamualaikum mommy2 sume , nk tnye sape snie org sabah ? Dan nk tnya dkt sna susu bebelac ade jual tak ??

3 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. Sy mommy. Xpernh pula sy tengok mana2 supermarket jual sf brand bebelac. Ka sy x perasan.. Brand yg biasa ja ada dijual.. Similac / engfagrow dll.. Tpi bebelac ni.. X pernh pula.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

yaya...sy pun nak cari susu bebelac ni.. disabah tak tau mana mau cri

kat shopee ada jual