Tak tahu lgi induce ap

Assalamualaikum mommy² smua.. mntk jasa doakan sy slmt brsalin dan dcepatkan bukaan lepas induce. Hrni 38. 1 hri. Kne induce sbb bby kecik.. and bleh bg tips cepatkn bukaan slpas induce. Ataupum kte2 smngt buat sy.. Firstime kne. Ank prtme trun tnde. 😊 Trima ksih semua.. smga dprmudahkn urusan kita semua #second##bantusharing #penglamanpertama

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam, saya minggu depan serah diri sebab gdm pertama kali juga ni kena induce baby ke 6, nak bagi tips pun belum ada pengalaman induce😅 cuma pastikan sis cukup mkn nak berjuang perlu tenaga, baca komen² org induce tiap org tak sama ada cepat ada lambat bergantung pada penerimaan badan kita, banyakkan berjalan dalam wad, semoga dipermudahkan urusan sis bersalin selamat ibu dan baby🤲

1y trước

ad jgak trbaca pnglamn org lain.. skrg tgh tnggu belon jtuh.. doakan sy ye mommy.. btullah org ckp. pnglaman x sme. event ank kdua ktiga pum kan

baby kecik, boleh saya tau berapa size baby? j

1y trước

doc cek perut bby je kecik. yg lain normal ikut prkmbngan. beze 3 mnggu x silap sy.. skrg diorg scan ckp bby just 2 kg.. trus doc pakar kate induce.. sbb dh msuk 38 kan.. .. sptutnye bby kne berat lbih 2.5kg