Supplement yg sesuai

Assalamualaikum mommy's semua,saya nak tanya supplements apa yg sesuai untuk ibu hamil ye? Saya dari awal sampai sekarang 13 minggu 1 hari hanya makan folic acid saja. Ada suggestion tak mommy's semua? Btw saya belum bukak buku pink lg,SN bg date lepas raya haji nnt.. #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

nanti awak dh bukak buku pink nanti dorg bagi obimin atau zincrofer.. so sekarang makan je dlu folic asid, minum susu dan banyak makan sayur dan buah-buahan

2y trước

terima kasih puan atas nasihat 😊

cukup dah tu. tambah minum susu dgn makanan berkhasiat dah cukup

2y trước

oh baik2..terima kasih 😊