campur susu

assalamualaikum mommy semua , saya nak tanya boleh ke baby 4month campur susu bf and susu formula ? saya nak start kerja tapi baby saya kalau susu badan dia nak direct baru boleh tidur . kalau minum dalam botol tak boleh tidur . saya tengok ada baby yang minum formula selalunya lepas menyusu boleh tidur or saya salah ? maaf tanya soalan macamni , first baby #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

boleh je campur. tu maksudnya baby nak comfort, dah kenyang tapi nk comfort. mungkin selain ngempeng, Cuba buat teknik cuddle cure