Tips kurangkan batuk semasa hamil

Assalamualaikum hi mommy semua . Maaf Saya nak tnya , mommy ii ade tak tips utk kurangkan batuk semasa Hamil ni . Saya dah seminggu batuk ii tapi tk okayy jugakk , kadang batuk tuh smpai pening kple n perut auto kejang , risau betul dkt baby .. boleh x share tips dekat sy .. btw sy dhaa 19 w .. Terima kasih semuaa 💕#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

try remedies ni mommies..rendam hirisan bwg merah + madu..biarkn semalaman dlm peti ais.. esok ye minum..budak or deeasa boleh mkn ubat ni..xmengantuk..xde kesan sampingan pd kandungn..try la

2y trước

okayy baik , nnt sy cubeee . terima kasihh tauu 💕

sya pun sama .gatal je tekak, rasa nak batuk je,,n kandungan sy bru 4week .kadang rasa perut kejang juga klau batuk berkali2