BUASIR ADAKAH BENDA ITU NORMAL ?

Assalamualaikum mommy sekalian ,, sis mahu tanya mengandung anak kedua ni masok 5bulan biasa ke kalau buasir ? sebab anak pertama takdak pulak buasir , tiba mengandung anak kedua masok 5bulan tiber keluar bonjolan tu n kalau ada yang alami boleh tahu tak ubat untuk cepat sembuh ? NORMAL KE ?#bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

sm mcm sy, hari tu tiba2 buasir. bila fikir balik 2 3 hari sblm buasir tu menyerang sy kurang minum air puti, minum bnd manis ja. buah sayur apa semua mmg kurang. lepas dr berak berdarah hari tu terus bykkan minum air puti dgn ambil buah sayur semua. the next day da ok. darah pun berhenti. lancar terus membuangnya 🤭