KANTUNG KOSONG

ASSALAMUALAIKUM MOMMY SAYA PERNAH GUGUR 2 KALI .1st 6w2d kedua 9w2d . KEDUA GUGUR PUN BABY MASIH TAK NAMPAK . HANYA KANTUNG KOSONG . SEKARANG SAYA PREGNANT LAGI DAH 6w6d. ADA TAK PETUA DARI MOMMY SEMUA . SEBAB SAYA SANGAT RISAU BARU2 NI SCAN PUN BABY MASIH TAK NAMPAK JUGA . #helpbumil #seriustanyabunda #6_weeks

23 Các câu trả lời

Saya masa 6w pn bby masih x nmpk. Tp bila dokter scan baru nie 10w baru nmpk bby.

Puan jgn tggl mkn asid folic.. Lg bgs mkn sblm merancang nak pregnant.

Mnum susu