Warna kuku

Assalamualaikum mommy just nak tanya boleh ke warna kuku ? ada yg cakap tak boleh . just nk pendapat mommy yg dh ada pengalaman doc atau nurse yg pernah kena tegur pasal kuku

2 Các câu trả lời

tak boleh puan sbb jika ada berlaku kecemasan... doc n nurse akan tgk kondisi kita utk tw kita ckup oksigen atau tidak adalah pd kuku kita... sbb tu tak bg kita inaikan kuku dan warnakan kuku... disini sy sharekan link ttg knp tak boleh warnakan kuku..hrp dpt mmbntu puan ..smua nya adalah bersbb tuk pstikan kita dpt di selamatkan asap jika berlaku kecemasan https://www.majalahpama.my/jangan-pakai-inai-ketika-hamil-ini-5-sebab-ibu-kena-tahu/

1y trước

sm2 kasih..mg dpmudahkan segalanya amiin

Saya dari awal prgnant nurse tak bagi warna kuku ke atau berinai, risau kdg ap2 jdi detect dri kuku jugak.