Tips untuk buka jalan bersalin

Assalamualaikum mommy ..ape khabar..semoga semuanya baik-baik sahaja..saya ade soalan..saya dah masuk 39 minggu hari ini..tapi belum ade tanda nk bersalin.. mommy ade tips untuk buka jalan bersalin..saya first baby # #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Cuba banyak kan berjalan or buat aktiviti ringan..lagi 1 boleh cuba buat jalan itik..

2y trước

Keep on pujuk baby borak2 dgn baby..sambil buat urutan kebawah dgn lembut dkt perut..in sha allah..semoga dipermudahkan urusan mommy & baby🤲🏼❤️❤️❤️

Boleh cuba senaman kuatkan otot kegel. Banyakkan berjalan dan boleh buat squat slow2

2y trước

ok sis.. terima kasih ☺️