Keliru spotting/bleeding atau period..

assalamualaikum hi mommies,siapa ada pengalaman macam saya..check upt banyak kali double line(samar2)..tapi harini ada spotting..tapi harini jugak sepatutnya period(tiada period pain atau apa)..jadi keliru sama ada spotting/bleeding/period.. #ingintahu #bantujawab

7 Các câu trả lời

Check upt setiap 2 hari. Kalau pregnant double line makin terang. Kalau samar je tak makin terang, probably upt error. Once upt makin terang, tu sis pregnant & any bleeding not normal. Pergi ke clinic segera

4t trước

okey baik..terima kasih respon:)

Sama mcm sy dulu.. ingt darah period sbb tarikh tu patut period..rupanya darah spotting..double line samar sangt ii..now ank dah 5 bln dah skrg

4t trước

harapnya spotting la..risau sangat :( terima kasih respon sis

Kalau upt doubleline..mybe drh penempelan..tp upt tu blh repeat lg lps delay period 4-5hr..klau pregnt msti terang line..

4t trước

harapnya begitulah..terima kasih respon:)

jika sblm ni positif..tiba2 bleeding blh g jumpa doc n chck..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

kalau dah dapat +ve UPT, tak kisah samar atau tak, and ada bleeding, cepat2 jumpa doktor. moga Allah jaga.

4t trước

aamiin..terima kasih sis

maybe spotting