Luka bersalin normal

Assalamualaikum. Mommies yang pernah bersalin normal, berapa lama ambik masa untuk luka betul2 sembuh? Atau luka elok sepenuhnya? Saya dah 2 minggu bersalin, luka tak sembuh lagi atau masih awal lagi ya?

13 Các câu trả lời

Saya beli kat farmasi krim sapu luka bersalin, alhamdulillah luka cepat kering dan cepat lega… sapu rasa sejuk jaa…

sy anak sulung dulu dlm 7-9 hari dh sembuh. makesure cuci bersih and keringkan betul². if still sakit, better check

atas cara penjagaan masing²..