Keliru dgn upt

Assalamualaikum/hi mommies Sy ada nk tnya pendapat mommies ,16 july sy ada pg klinik n doc but upt naik double line tp samar mcm dlm gambar first tu.Then 20 july pg klinik untuk scan tp doc ckp xnampak pape lg and that time 8w.Beberapa hari lepas sy try buat upt clearblue gambar second tp not sure positive or x,ada yg ckp positive.Btw bdn sy jenis besar.Pendapat mommies? #10yearsmarriedcouple

Keliru dgn upt
2 Các câu trả lời

cuba buat tvs scan , macam saya scan atas mmg tak nampak baby mula mula. kena scan ikut bawah baru nampak jelas

2y trước

Bru blk dr klinik,doc scan ckp xde pape dlm rahim and sbelum ni pegi 2 klinik buat upt positive tp bru td buat upt -neg tp xde pon bleeding or pape.Sumpah rasa down sgt🥺

clearblue tu terlampau samar. cube buat beta hcg. crik klinik yg ade buat berdekatan.