Susu Tepung yang sesuai untuk anak?

Assalamualaikum/ hello mommies. Susu tepung apa yang sesuai untuk anak yg baru stop susu badan ye? Anak masuk 3tahun, so nak stop susunya. Tp anak agak memilih sikit rasa susu. Bole cadangkan untk sy? Timekaseh atas bantuan mommies #SeriusTanya #Susu

4 Các câu trả lời

maksudnya nak susu yg rasa sama seiras2 susu badan ke mcm mana? 😅 kalau dah 3 tahun tak minum susu dah pun tak apa. tapi kalau nak juga, apa2 susu fresh/full cream pun okay.

Ank sy sama dgn umur ank puan, sy beri ank sy Dutch lady madu 123.. Puan boleh cuba utk ank Puan

boleh cuba bg susu fullcream. try je mana² brand tgk tolerance anak