brazilian waxing

Assalamualaikum mommies.. siapa sini pwrnah Brazilian wax masa pregnant? saya first mom, pregnant 25 minggu..baru habis waxing 2 hari lepas.. dan sekarang ada keluar banyak jerawat.. saya risau lah.. huhu. apa perlu saya buat ya? celah kangkang ni pun kadabg ada rasa sakit2.. tak pasti sakit sebab waxing, atau sebab baby membesar.. mommies yg buat brazilian wax, ada yang tumbuh jerawat tak macam saya? mommies letak ape je ya untuk kurangkan/ hilangkan jerawat? huhu

1 Trả lời

awk pernah buat ke sblm ni? sbb setahu sy xboleh buat sbnrnya.

11mo trước

tak pernah buat..