hamil 3minggu tu macamana

Assalamualaikum mommies semua,macam mana seorang2 tu ble tau yg dia hamil 2-3minggu?dia cek akan keluar double line ker?sya alami semua sintom2 hamil tpi sya cek tadi still -tive?sya pn hairan..xkn sebb hormon kut..sejak sya last haid 20jun lalu start sana sya mula da pening mual tlg sya sapa ada pngalaman mcm ni..ker sya cek trlalu awal..lagi 3hari sptutnya sya haid..

1 Trả lời

Cek lg seminggu sis. Awal sangat nak detect tu kalau belum lepas period cycle. Kalau nak ch3ck upt jugak, kena beli yang clearblue. Tapi mahal sikit sis.

5y trước

Ohh mcm tu ok sis..nnti cuba lagi tq sis