Zincofer VS Maltofer

Assalamualaikum mommies semua. Saya nk tnya, boleh ke klu sy stop mkn zincofer yg kk bagi dan ganti dgn maltofer (dpt dari klinik swasta). Klu boleh, boleh terus makan maltofer atau kena skip sehari utk serasikan dgn badan. Btw sebelum ni sy dh pernah makan maltofer. Takde alahan apa², tapi makan zincofer badan jadi lemah & kerap sgt sakit kepala. Btw hb sy setakat ni ok bacaan 14 yg terbaharu #1stbaby

2 Các câu trả lời

Boleh je makan maltofer, function sama je dgn zincofer.. Utk tmbh darah, so makan either one. Tak perlu makan dua2

2y trước

klu dh makan maltofer, perlu makan folid acid lagi tak ?

Sama la Saya. beli sendiri dekt farmasi maltofer