Selesema bayi

Assalamualaikum mommies semua, nak tanya tips macam mana nak legakan hidung tersumbat dan berkahak bayi 4 bulan ya🥺🥺🥺

2 Các câu trả lời

Kak ipar sy nurse kat kk. Dia cakap pakai sterimar je. Boleh google cara nak guna untuk bayi. Lepas dah cuci pakai sterimar, boleh sedut guna penyedut manual tu yg kita sedut hingus baby pakai mulut kita guna alat tu. Sbb utk selsema baby mmg takde ubat. Kalau g klinik pon maybe dia akan guna alat mcm sterimar jugak.

dh bawa klinik?