Kenapa anak lemah, tak bermaya lepas demam?

Hi assalamualaikum mommies, saya risau, sekarang saya pregnant 7bulan dah, anak kedua, anak sulung saya sekarang tiba² demam yg pelik, dah pergi klinik, bagi ubat dah, hm tak baik lagi, pastu dia asyik cakap "sayang" minta dipeluk, hmm 😭😭 then nak tidur jee, ngepeng je, kenapa ya sebenarnya anak saya rasanya? Apa perlu saya buat? #bantujawab #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Dah berapa hari awak? Boleh je bawa pergi emergency hospital terus.

3mo trước

Pergi je hospital. Anak saya pun pernah demam on off jugak, lebih 3hari terus bawa check di hospital. Kebiasaannya procedure mmg kena ambik darah.

Pergi klinik semula. Minta doktor check darah dan thyroid

3mo trước

Ya betul.

klau demam dah lbh 3 hari.. better ambik darah

3mo trước

hospital sis