Test urine tapi samar

Assalamualaikum mommies, saya dah lewat period 5 hari. Hari2 check urine test tapi single line je. This morning try lagi sekali sebab dah sakit pinggang cuma tak period2, nak tanya consider double line ke ni 🥹 5 bulan lepas 2nd miscarriage takut nak berharao lagi 🍃

Test urine tapi samar
2 Các câu trả lời

Repeat dgn yg kt farmasi plak ye, sbbnya upt ni mmg mcm tu, wlaupun kita dh 3bulan mgndung pn stara tu ja line, try beli dipntell ok

3mo trước

Aamiin.. inshaa-Allah sbb sy pn guna upt ni jgk, klau ikutkn pgalaman sy ni dh positif, klau awk beli brand dipntell pn dh positif samar ni rasanya

Kalau blur masih dikira positiff

3mo trước

Terima kasih bagi feedback ya. Tolong doakan saya dapat baby dan dipermudahkan urusan nya 🥹