Baby taknak menyusu

Assalamualaikum mommies, normal ke anak 4 bulan taknak menyusu siang hari? Minum sikit-sikit aje. Kalau malam okay habis minum 5oz. Apa solusi untuk anak yang taknak menyusu macam ni ye?

2 Các câu trả lời

kalau sy siang hari banyakkan main dgn baby.. kalau lepas 1jam kita main dgn dia baby x mintak susu sy bagi je bby susu.. semoga membantu 😊

1y trước

ohh okk baik tq ye tp tulah anak saya kalau dia taknak menyusu saya bagi pun tetap taknak juga 😅😅

dia kerap bgn malam untuk menyusu tak?

1y trước

Sebelum tidur dia akan menyusu 2oz nanti pukul 11pm sambung menyusu around 3oz. Pukul 1am & 4am selalunya akan bangun. kadang2 mlm pun minum sikit pastu tidur nanti bangun sambung menyusu lagi.