Tips Mudah Lekat

Assalamualaikum mommies, nk minta jasa baik mommy2 smua share tips sikit supaya Mudah dpt baby.. ?Sy ni tgh usaha nak dptkn baby.. Belum pernah ad ank lg.. Perkahwinan dah setahun lebih. ? Tq in advance.. ?

3 Các câu trả lời

Cuba puan install app period. Kat situ puan boleh tahu bila tarikh puan subur. Waktu terbaik 3 hari sebelum n selepas subur waktu tu puan bersama dengan suami puan. Lepas selesai jangan basuh biar kan dalam 3 4 jam atau esok pagi baru basuh

5y trước

InshaAllah saya doa kan semoga puan cepat cepat mengandung

Kenal pasti hari subur sis. Cari ilmu tentang opk. Ovulation predection kit.

** Lps main jgn bangun.. Nty air mani kluar balik ** main biar sama2 puas

5y trước

Ohh yeke.. Terima kasih yer sis.. 😁😘