upt negetif

assalamualaikum mommies,, nak tanya .. harini saya dah 9 weeks ,, 23/5 hari tu 7weeks saya bleeding .. macam turun darah period ,, dah pegi emergency n scan apa semua just ada kantung kosong...lepas tu doktor suruh scan lagi 2 minggu .. hari ni saya cek upt n negetif ,, so saya memang dah complete gugur ke camna?? kalau betul complete gugur saya malas nak pegi klinik swasta scan... ada tak yang pernah alami??

1 Trả lời

better pergi scan utk confirmkan. klu ada sisa better bersihkan klu x jd jangkitan dlm rahim.

1y trước

esok ada appointment dengan sonobee ..ingat nak cancel tapi tak jadi lah ...btw tq sis 😍😍 besok saya nak pegi cek