TABUNG SI KECIL

Assalamualaikum mommies, boleh ke mommy kongsikan cara² mommy buat tabungan masa hadapan untuk si kecil 🙂thank you in advance. #firsttimemom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Kalau saya sekarang nak menabung sangat susah juga. Suami je bekerja. Tapi ada buka buku akaun anak. Kadang masa raya atau bila ada orang bagi pada anak atau suami ada lebih baru menabung. Better masuk dalam sspn/ asb atau tabung haji